Levertijd:Gratis zelfde dag verzending
  • Beschrijving

Acculader+druppellader 24 volt voor scootmobiel en elektrische rolstoel

Avena-124-5 is een acculader met druppellader 24 Volt - 5 Amp.

Deze 24 volt acculader met druppellader is speciaal voor het opladen van 24 volt accu's in scootmobiel en elektrische rolstoel.

De lader kan op elk moment aangesloten worden aan de accu van de scootmobiel en rolstoel, het maakt niet uit of de accu leeg of vol is. De lader kiest zelf de juiste laadstroom.

De garantie periode van dit product is 5 jaar!

De revalidatiemarkt is één van de markten waar de stroomvoorziening van cruciaal belang is. Met name gebruikers van elektrische scootmobiels of rolstoelen moeten kunnen vertrouwen op een betrouwbare stroomvoorziening. Met onze uitgebreide acculader range bent u verzekerd van een goed herladen accu.
 
 
De Avena 100 is een volledig automatische acculader en met 5 traps laadkarakteristiek, speciaal ontwikkeld voor de revalidatie markt. De lader kan permanent aan de netspanning en aan de accu aangesloten blijven. De microprocessor controleert continu de accu en het laadproces zodat een zeer veilig en nauwkeurig laadproces gewaarborgd wordt.
De interne elektronica is voortgekomen uit de modernste ontwikkelingen waardoor een bijzonder intelligente, zeer compacte en betrouwbare acculader is ontstaan. Daarom wordt op deze lader ook een garantie periode van 5 jaar gegeven!
 
De Avena 100 is te gebruiken voor een grote diversiteit aan lood accu’s, waaronder Semi-tractie, GEL en AGM. De lader is voor vele accu’s geschikt omdat de laadspanning instelbaar is. Hierbij is tevens de mogelijkheid om een extra laadfase in te schakelen, de compensatie fase. Desondanks blijft de Avena voor zowel de toeleverancier als de uiteindelijke gebruiker bijzonder eenvoudig in gebruik!
De Avena 100 heeft geen ventilator en werkt daarom geheel stil.
 
Groot voordeel is bovendien dat de Avena 100 voorzien is van interne logging die eenvoudig via SD kaart uit te lezen is met een speciaal dashboard software programma. Hierdoor kunnen accuproblemen veel beter in kaart gebracht worden.